Over ons

Frituur op wielen hebben wij (Arthur en Ron) opgericht in 2019. Door onze jarenlange horeca-ervaring, de nodige kennis van en liefde voor het vak zijn wij in staat uw feest of evenement met onze frietwagen te verzorgen.

Door gebruik te maken van de lekkerste verse friet en de beste snacks kunnen wij op iedere locatie top kwaliteit leveren.

Arthur is trotste eigenaar van Café-Frituur An de Grwate Wèch en vindt het fantastisch dat met de frietwagen nu ook gasten op locatie verzorgd kunnen worden. Ron is iedere dag te vinden op aardappelverwerkingsbedrijf Jongen-Budé waar dagelijks verse friet gemaakt wordt, welke uiteraard ook in de frietwagen gebakken wordt. Zo zijn we altijd verzekerd van de beste kwaliteit aardappelen!

Een frietwagen voor elke gelegenheid!

Frituur op wielen staat voor vriendelijke service, top kwaliteitsproducten, flexibiliteit en uiteraard een betaalbare prijs. Onze frietwagen is ideaal voor elk feest en partij. Om u een beeld van ons assortiment te geven hebben wij 4 rijkelijk gevulde menu’s samengesteld. Uiteraard kunnen deze menu’s naar wens aangepast worden.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Contact
Jongen2017transparant